NapiMiki

 2012.05.31. 17:05

 A közösségi háló egy kicsiny, rólam szóló szegletén néha-néha feltűnik a címmel megegyező bejegyzés-kezdet. Majd pedig olyan, avatatlan szemek számára talán nem is értékelhető idézet jön, melyről a már edzettebb Olvasók tudják: komoly információt hordoz magáról. S hogy egyre többen edzetté válhassanak, íme, felfedem a titkokat Mikiről.

Miki egy olyan szereplője életemnek, akit ki sem tudok kerülni, már ha akarnám, de nem akarom. Mindennapjaimat színesíti életszeretetével, s az ebből fakadó, néha furcsa, szintén barokkos (tán ez örökletes?!) túlzásokkal körített mondataival, melyek egytől egyik aranyba vésendő bölcsességek. Mindegyik arról ad tanúbizonyságot, hogy dolgozni, enni, inni, szeretni, s mindezeket szóba ölteni, nagyon jó. Én pedig segíteni szeretnék, hogy az aranyköpés-lista minket is ehhez segítsen hozzá!

Ezentúl rendszeres időközönként frissítem majd ezt a posztot, hogy a NapiMiki idézetek mindannyiunk számára is útmutatóul szolgálhassanak a mindennapok kusza feladványaihoz.

Kezdjük is el a mókát!

 

"Gyerekek, a szerelem vak. Bár egy cigány mesélte nekem még régen, hogy az ő lova is vak vót, mégse volt szerelmes. Vezették, oszt nekiment a falnak. A cigány meg azt mondta: Ez a ló nem vak, csak bátor!"

"ÉdesLányom, nem érnek fel hozzád sem agyilag, sem mentálisan!"

"Gyerekek, figyeljetek ti ide!Fel tudom mérni én magamat!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juccfrombb.blog.hu/api/trackback/id/tr784557550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása