Ha babám lenne...

 2011.05.04. 20:28

 Talán a Candida-diéta melléktermékeként egy eléggé morbid imaginációba bonyolódtunk kedves lakótársaimmal: Mi lenne, ha gyermeket várnék, akit velük osztanék meg itt, családias jellegű kicsiny albérletünkben. Az utcát magába szívja a gyermek, az fix:D

- Az amerikai konyhás nappali nagy előnye, hogy elférne benne egy kiságy. A 0,5x0,5 alapterületű asztalunk helyére beállítható tán egy pelenkázó is, amin, egy ember (a felén, mert a másik felén ugye pelenkázás zajlana!!!) kényelmesen, lassú tempóban is megétkezhet.

- Eddig, míg főbérlőnk lakott a lakásban, háziállatukat, a nagyra hízlalt Drazsé névre hallgató nyulat kitették a náddal elfedett erkélyre, hogy szaladgálhasson. Mindenkinek a fantáziájára van bízva, miért hívják drazsénak...Ha gyermekemet kint sétáltatnám/mászatnám az erélyen, tiszteletből az erkély előző lakójának emlékére X-Y Drazsénak keresztelnénk. 

- A főbérlőnk által lezárt kisszobát irányításunk alá vennénk, hogy az legyen "A babaszoba". Tuti, hogy felkeltené Tvrtko érdeklődését, a Napló stábja gyűjtene nekünk, hogy az Új Széchenyi Tervet kispórolva lehessen egy utcabéli leányanyákat segítő kisszoba a lakásban...

- Talán még ki is ülnék a ház elé "pénzt keresni", kihasználván az újszülöttek fogóreflexét...elkapná a százasokat, amit a minket sajnáló utcanépe a napi büdzséből keservesen elkülönítene számunkra.

- Előbb ismerné a kincsen Fluort, mint Liszt Ferenc dallamait...itt ugyanis ez a módi...

- Sportpszichológusoknak megfelelő kihívást biztosító csiszolatlan gyémánt lehetne később belőle: a Balázs Béla utca göröngyein megerősödött bokákkal sikeres gátfutó lehetne belőle...gyakorolhatna azzal, hogy átugorja a kézi autómosó előtti parkolást megakadályozó betontömböket.

!!! Természetesen ez mind CSAK IRONIKUS ELKÉPZELÉS, ilyet nem fogunk tenni...csak vicc, relax !!!

A bejegyzés trackback címe:

https://juccfrombb.blog.hu/api/trackback/id/tr92878038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főbuddha 2011.05.04. 20:40:30

Jucc! Későn szóltál! már elindult a baba project, és igényt tartok a fél asztalra.
De azért ígérem nem sír amjd sokat....:D
süti beállítások módosítása