Az első fecskék

 2012.02.24. 17:38

 Nem is szaporítanám a szót oly megszokott barokkos körmondat-retteneteim ragozásával:

Beköszöntött a tavasz a Balázs Béla utcába!

Ám ennek nem a kedves Sötét Lovag (remélem emlékszünk a majdnem-szerenádos afférra)éjjelenként magányos hölgyeket felébresztő utcai monológja az egyetlen jele. Nem is az a fontos, hogy újdonsült fiatal gyermekek görkorcsolyáznak a kisbolt előtt.

Hanem a legnagyobb hír kétségkívül emez: megjelent a köz előtt Csövi Mami, aki, árnyékát meglátó medvebocsként, nem bújt vissza az odúba. Sőt mi több, elképesztő fejlődésen ment keresztül: nem, hogy nem áll meg a kisbolt előtti kukánál, el is megy ez előtt! Azonban a hab a tortán: BEMEGY a boltba! Tehát üzletelni szeretne odabent.

Outfitje is finomodott némiképp: az őszi-téli trend ugyebár az egykoron lilás-mályvás színt magára öltő melegítő volt. Ma azonban khaki nadrágban és sötétkék pulcsiban pompázott. Tényleg nagy örömömre szolgál ez az egész megújulás, úgyhogy ezúton gratulálok: Kedves Csövi Mami, le a kalappal, látszik, hogy valami elindult!

A bejegyzés trackback címe:

https://juccfrombb.blog.hu/api/trackback/id/tr904193014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása