Közlekedni tudni kell !

 2011.11.09. 09:45

A következőkben két olyan történet kerül leírásra, melyek bemutatni hivatottak a környék nyüzsgését: minél többféle ember érkezik ide, annál valószínűbb némi súrlódásocska. 

A minap egy reggelen tétovázva álltam a Balázs Béla-Haller utca csomópontban. Nekem tilosat mutatott a piros, így vártam. Egyszer csak a Sors áldása érkezett egy úriember formájában, amikor is autóját lábán a fékkel megállásra késztette, villantott s intett, hogy átmehetek előtte. Mire a többi autós mögé ért, ő már elindult, torlódás alig szomoríthatta korai óráikat. Ekkor érkezett a semmiből egy heves amazon, aki multitaskingban verhetetlen: letekerte ablakát, s ügyes vezetési manőverek közepette kiabált a villamosmegálló felé: "Hülye k@rva átmegy a piroson!" Azóta sem értem...

A nap dele felé kedvenc lakótársaim tipegtek ugyanitt. Ekkor két úriember, kiknek munkaköre valószínűleg az értékesítés lehet (természetesen könnyen lehet, hogy a beszerzési osztállyal is kapcsolatban állnak), eléjük ugrott a következő kérdéssel:zsilettpengét? Mivel a hölgyek nemleges választ adták, a válasz ez volt: "Akkor d@gjátok fel magatoknak!" Nyilván, ez alternatív felhasználása a szőrtelenítő eszközöknek, de szintén nem világos előttem, hogy miért kifizetődö ez a módszer...

Láthatjuk, hogy az agresszió a közlekedés során a tetőfokára hágott a BB környékén. Mindenkinek, aki erre kell, hogy járjon, javaslom a relaxáció különböző fajtáit ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://juccfrombb.blog.hu/api/trackback/id/tr353365301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása