https://www.youtube.com/watch?v=3i8eV4YF5H8

Muszáj reagálnom az alábbi linken megnézhető szórakoztató videóra.

A kilencedik kerület egy olyan új szolgáltatást nyújt lakosainak, hogy megszólíthatják az utcán lézengő rendőröket, "hiszen gyalog mennek, ÍGY láthatóak". Az ok és okozat zseniálisan kihasználtságán alapuló koncepció mindez.

"A lakosság összetételéből adódóan rendkívül elszaporodtak a bűncselekmények", emiatt az alábbi módon valósították meg a fenti terveket:

"A fák adottságainak" (90-60-90, vagy mi?- a szerk.) hatására ahol a térfigyelő rendszerek kudarcot vallanak, ott segít a "látszatrendőrség", hiszen a "villamosok vonalán nagyon sok nyaklánckitépés történik".  Ha a fák eltakarják tehát a villamosokat, s így rajtuk nyilván az utasokat, akkor nyakláncok kitépődése történhet. Emiatt gyalogos rendőrök kellenek. Érthető. Ugyanis a "nyaklánckitépések folyamatosan generálódnak", így hát elkél pár, (a videó is szemlélteti), gyors és ugrásra kész, kiváló fizikumú rend őr (direkt szóközzel) a környékre.

A meginterjuvolt hölgy is említi, hogy "nem is tudok szépen beszélni igazándiból...el vagyok ájulva"... ilyen helyzetekben pedig "járőreink, akik gyalog vannak, így meg lehet őket szólítani", fokozott segítséget nyújtanak. 

Hiszen, ahogyan a riporter hölgy is említi, hogy így "ezzel a lépéssel, talán, József Attila is nyugodtan álmodhat". 

A bejegyzés trackback címe:

https://juccfrombb.blog.hu/api/trackback/id/tr473329859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása