A király

 2011.09.20. 16:10

 Új jövevény édesíti csütörtökig mindennapjainkat, ő pedig nem más, mint Artúr. Kedves piciny teste majd' kettétörik, miközben örömében farkát csóválja a friss ingerként szolgáló idegenek láttán, éles csaholása zene minden műkedvelő fülének. Szőrének fehér, ártatlan báját még az őszi, sáros Ferencvárosi miliő sem tudja tompítani.

A minap már rendszeressé vált, egészségügyi viháncolásunkat végeztük szerény hajlékunkban Artúr társaságában, mikor kopogtatnak. A mennyei ebtől zavaros viselkedésében egyik élettársam kívül hagyta a záron a kulcsot, s ezért figyelmeztetett egy, biztonságunkat szívét viselő szomszéd pár minket.

Artúr kapva kapván az alkalmon egyből vad explorációba kezdett az idegenek kapcsán. A páros hölgyebbiknek tűnő tagja fel is kapta egyből a kicsit. Miután mind a kutya, mind pedig szomszédunk kiörömködte magát s kellő dózisú oxitocinban részesült, a kutya visszatért a lakás berkeibe, s a bejárati ajtó becsukódott.

Ekkor másik lakótársam, ki bosszantó mértékű békességben él a világgal s annak mindenféle szövődményével, megszólalt: lepisilte a pólóját.

A bejegyzés trackback címe:

https://juccfrombb.blog.hu/api/trackback/id/tr463241137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása